Talouden taju

Solventor | Talouden taju

Talouden ymmärtämisen uusi, helpompi malli on täällä

Talouden taju on uudenlainen, helpompi tapa ymmärtää taloutta. Talouden tila ja toiminta ovat keskeisiä jokaiselle yritykselle ja organisaatiolle, silti ne usein koetaan etäisiksi ja vaikeaselkoisiksi. Tämä johtuu pitkälti siitä, että talous usein esitetään vaikeaselkoisesti. Sen voi kuitenkin esittää myös selkeästi ja ymmärrettävästi, jopa visuaalisesti.

Olen vuosien varrella pitänyt lukuisia talouskoulutuksia hyvin erilaisille yleisöille: yritysten johtoryhmille, myyjille, pienyrittäjille, sosiaalityöntekijöille, luottamushenkilöille, pankinjohtajille, tiimiesimiehille eri aloilla – ja kaikki ovat innostuneet aiheesta. 

Talouden taju

Tahtoisitko tiimisi ymmärtävän yrityksenne talousluvut?

Tunnin etäsessiossa voimme käydä ne läpi visuaalisesti niin, että jokainen varmasti ymmärtää luvut ja oman toimintansa vaikutuksen niihin.

Hinta 1195€

Alennettu hinta alle 5 M€ liikevaihdon yrityksille, julkishallinnolle ja kolmannelle sektorille 895€

Hinnat alv 0%

Talouden käsitteet ja dynamiikka voidaan selittää myös niin, että ne ovat kaikille ymmärrettäviä. Tässä ensimmäisessä jaksossa perusasiat: tuloslaskelma ja tase, ja mitä ne oikeasti tarkoittavat.

Talouden uusi visuaalinen kieli. Tässä jaksossa tuloslaskelman tunnusluvut. Miten yrityksellä menee?

Syvemmän sukelluksen talouden ihmeelliseen, ja tässä tapauksessa myös viihdyttävään maailmaa tarjoaa yrityspeli, joka perustuu samaan visuaaliseen talouden kieleen.