Yritysvastuun johtaminen

Palvelut | Yritysvastuun johtaminen

Työkalut yritysvastuun johtamiseen. Koska kaikki yllätykset eivät ole hauskoja.

Yritysvastuun merkitys yrityksen menestykselle kasvaa jatkuvasti, ja se saa myös osakseen paljon huomiota – erityisesti silloin kun se ei toimi. Suomessakin on uutisoitu useita tapauksia sekä suurista että pienistä yrityksistä, joissa yritysvastuu on pettänyt: joku on poliisitutkinnassa liiasta ylitöiden teettämisestä, toinen Maailmanpankin mustalla listalla ja kolmas kilpailuviranomaisten huomion kohteena, tai vähintäänkin keskustellaan verosunnittelun tai mainonnan eettisyydestä. Esimerkkejä tulee jatkuvasti lisää.
Miten varmistat, ettei sinun yrityksestäsi tule uutta esimerkkiä kasvavaan joukkoon? Yritysvastuu kuuluu toimitusjohtajalle, mutta miten toimitusjohtaja voi tietää että yrityksessä kaikki tehdään kuten pitääkin? Kaikkea ei voi itse valvoa, mutta oikeilla toimintatavoilla ja johtamisvälineillä voidaan ikävät yllätykset ja riskit hallita. Kun perusta on kunnossa, voi yritys hyötyä vastuullisuuden tuomista mahdollisuuksista.

Yritysvastuun johtaminen

Puolen päivän interaktiivinen valmennus johtoryhmälle

  • Johtoryhmä saa tiiviin sparrauksen yritysvastuun johtamisesta
  • Arvioidaan yritysvastuun johtamisen nykytila
  • Tunnistetaan mahdolliset puutteet ja kehityskohteet
  • Määritellään kehittämiseen konkreettiset toimenpiteet, vastuut ja aikataulut

Valmennus sisältää käytännölliset työkalut ja mallit yritysvastuun johtamiseen, ja tekee siitä selkeää ja konkreettista. Menetelmät eivät vaadi IT- tai muita investointeja, ovat joustavasti muokattavissa yrityksen tarpeisiin ja skaalattavissa, ja ne ovat yhteensopivia ISO 26000 standardin kanssa.

Kysy mielellään lisää, ja katso lisätietoja Yritysvastuun johtaminen -esitteestä sekä palautteesta kansainvälisiltä asiantuntijoilta.

Aiheesta enemmän myös taannoisessa Talouselämän pääkirjoituksessa.

Tarjoamme nopean ja helpon tavan kartoittaa yrityksen tilanteen, mahdolliset kehitystarpeet ja tarvittavat toimenpiteet. Voimme myös auttaa puutteiden korjaamisessa ja eri osa-alueiden kehittämisessä.