16.3.2013

Tuottava IT: alustus ja paneelikeskustelu 3.4. – avoin tilaisuus HEKO:n jäsenille

Ilmoittaudu HEKO:n sivuilla kohdassa Tapahtumat tai puhelimitse 0203 555 55

Keskiviikkona 3.4.2013  klo 17

Kauppakamari, koulutustila Metropoli, Kalevankatu 12, 2. krs, Helsinki

Investoinnit IT:n kehittämiseen ovat kannattavampia kuin investoinnit markkinointiin tai tuotekehitykseen – mutta vain osalle yrityksistä. Miksi monet hukkaavat rahansa epäonnistuneisiin hankkeisiin? IT-projektien onnistuminen varmistetaan, kun ymmärretään että IT:n johtaminen on osa liiketoimintaa. IT on valjastettava strategian toteuttamisen tukemiseen ja toiminnan kannattavuuden parantamiseen.

MTuottava-IT_tuotekuvapieni116x163aaliskuussa ilmestyvä kirja Tuottava IT kertoo, kuinka IT:n hyödyt liiketoiminnalle tunnistetaan ja miten niitä mitataan. IT:n avulla yrityksen strategiaa toteutetaan onnistuneesti ja toimintaa tehostetaan, kun liiketoimintajohdon ja IT-johdon yhteispeli saadaan toimimaan. Tapahtumassa teoksen kirjoittaja Martti Kouhi kertoo kirjan teemoista ja taustoista. Alustuksen jälkeen asiantuntijapaneeli jatkaa keskustelua, johon myös yleisö voi ottaa osaa.

 Tarjolla on kahvia ja pientä iltapalaa. Paikkoja on 60 nopeimmalle. Ilmoittautuminen viimeistään 1.4.  HEKO:n sivuilla -> Tapahtumat tai puhelimitse 0203 555 55. 

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille HEKO:n jäsenille. Tervetuloa!

Business Partners ja IT-Ekonomit

 Seuraa Facebookissa